Clubhuis Sassenheim

Buitenterrein

U komt aan bij een groot dubbel hek, waar we beginnen met onze rondleiding. Aan de rechterkant stuiten we meteen op onze fietsenstalling, aan de linkerkant begint er een grote strook gras wat tot voorbij het clubhuis loopt. Vanaf de stalling lopen we verder naar ons kleine speeltuintje met een schommel, twee wippen en twee speelhuisjes. Direct hierna ligt er nog een flinke strook gras. Mocht het clubhuis niet toereikend zijn voor het aantal kinderen wat blijft slapen. Dan is er de mogelijkheid om tenten op te zetten op deze grasstroken. Als we verder lopen komen we bij de voordeur van het clubhuis. We gaan niet naar binnen, maar lopen om het clubhuis heen. Over de 30 meter lange brug en door het afsluitbare hek lopen we naar de dijk toe. Hier zien we een uitgestrekte botensteiger en de Sassemervaart. Vanaf hier zitten we in minder dan een kwartier op de Kagerplassen

De stijger van Tjarda bij het clubhuis in SassenheimSassem

Benedenverdieping

Door de dubbele deur lopen we de ruime hal van het clubhuis binnen. Aan uw linkerhand zien we een praktisch ingerichte industriĆ«le keuken. De keuken is voorzien van een gasfornuis met 8 pitten, een oven, een magnetron, een rvs werkblad, een grote wasbak, een koelkast en een vriezer. Na de keuken komen we bij het herentoilet met twee urinoirs, Ć©Ć©n wc-pot en een klein wasbakje met spiegel. ƉƩn deur verder bevindt zich het damestoilet met wc-pot, prullenbakje en grote wastafel met spiegel. De volgende deur brengt ons naar de douche met thermostaat kraan. We vervolgenen onze route naar het invalide toilet, hier is een ruime wc, een douche met thermostaat kraan en een was- droogmachine. We blijven nog even beneden en komen uit bij het beverlokaal en schuin er tegenover het kleinere verkennerslokaal. In deze twee lokalen mag geslapen worden en er is ruimte voor in totaal zoā€™n 25 kinderen. 

Beverlokaal De keuken in het clubhuis van Tjarda in Sassenheim

Bovenverdieping

We nemen de trap naar boven en komen uit in een klein halletje. Achter de eerste deur bevindt zich een wc met kleine wastafel en spiegel. Als we links afslaan komen we uit bij het welpenlokaal, hier is ruimte om te eten, een spelletje te doen of om te vergaderen. Op de gehele bovenverdieping is het, volgens brandweervoorschrift, helaas niet toegestaan om te slapen. Terug de hal in lopen we de laatste deur in en daar bevindt zich ons leiding/barlokaal. U vindt hier twee koelkasten, een bar, een tap voor koud en warm water, de mogelijkheid om een muziekje te luisteren en een aantal banken. We lopen door het lokaal naar buiten toe en daar wandelen we zo het dakterras op. Vanaf hier heeft u een mooi uitzicht op de brug, de steiger en de Sassemervaart.

Het grote lokaal op de bovenverdieping van het clubhuis in SassenheimHet barlokaal op de bovenverdieping van het clubhuis in Sassenheim

De kosten voor het huren van het clubhuis bedragen ā‚¬ 5,- per persoon per nacht.
Met een minimum van ā‚¬ 150,- per nacht. Dit is inclusief gas, water en licht. En gebruik het gebruiken van de was/droog combinatie.

De borg voor het huren va het clubhuis is ā‚¬250,-.
Ook rekenen wij nog ā‚¬ 35,- voor het legen van de afvalbak.