Welpen

Opkomsten: Zaterdag tussen 10:00 en 12:00
“Het Clubhuis”, Kagerweide 30, Sassenheim

De jongens en meiden van 7 t/m 10 jaar staan bij Tjarda bekend als de Welpen. De Welpen spelen op zaterdagochtend om en rond het clubhuis in Sassenheim. Bij goed weer wordt er buiten gespeeld: estafetteraces, kampvuur maken, een vlot bouwen, een waterballongevecht, een speurtocht noem het maar op. En in het zeilseizoen wordt er elke eerste zaterdag van de maand gezeild op de Kaag.

Bij minder weer wordt er binnen gespeeld, de weerwolven van Wakkerdam, torens bouwen van spaghetti, appeltaart bakken, figuurzagen, papier-maché monsters maken en piepschuimen bootjes maken, het komt allemaal aan bod.

Een paar keer per jaar wordt er voor de Welpen een weekendkamp georganiseerd, ze slapen dan twee nachtjes in het clubhuis en doen de leukste programma’s. In de zomervakantie kunnen de Welpen zelfs een week lang mee op zomerkamp, de Welpen gaan altijd op kamp naar een clubhuis.

Ik wil meer weten over de Welpen…

Wil je meer weten of wil je meteen een opkomst komen kijken, neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

[ninja_forms_display_form id=3]