Bevers

Opkomsten: Zaterdag tussen 10:00 en 12:00
“Het Clubhuis”, Kagerweide 30, Sassenheim

De jongste leden van Tjarda staan bekend als de Bevers. Zij spelen op zaterdagochtend om en rond het clubhuis in Sassenheim. Ze hebben een gevarieerd programma en leren samenwerken in een veilige omgeving onder goede begeleiding. Zowel in de zomer als winter zijn er spellen in en om het clubhuis. Buiten worden er hutten gebouwd, speurtochten gedaan en obstakel parcoursen gelopen, ook hebben de Bevers een eigen tuin waarin ze bloemen en kruiden planten. Binnen wordt er geknutseld, geschilderd en soms gekookt. Ook worden er spellen gespeeld of echte wetenschappelijke proefjes gedaan.

Bij goed weer in het zeilseizoen gaan de Bevers elke eerste zaterdag van de maand varen. Soms gaan ze met de motorboot naar één van de eilanden op de Kaag, en andere keren gaan ze een lekker rondje zeilen.

Twee keer per jaar mogen de Bevers een nachtje blijven logeren op het clubhuis, en in de zomervakantie gaan de Bevers een lang weekend of week op zomerkamp.

Ik wil meer weten over de Bevers…

Wil je meer weten of wil je meteen een opkomst komen kijken, neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier.