Junioren

Opkomsten: Zaterdag tussen 13:00 en 16:00
“De Blokhut”, Koudenhoorn 6, Warmond

Bij de Junioren, de jongens en meiden van 10 t/m 12 staat het leren zeilen centraal. De Junioren hebben opkomst in hun eigen clubhuis op eiland Koudenhoorn in Warmond, waar ze spelenderwijs de theorie en de praktijk van het zeilen geleerd wordt. In de zomer wordt veel gezeild in de lelievletten, die in de winter deels door de Junioren zelf worden onderhouden. Naast het leren zeilen wordt er ook veel ander programma gedaan, op eiland Koudenhoorn zijn velden, een strand en een bos, kortom er is ruimte zat voor een veelvoud aan programma’s.

De Junioren krijgen ook de gelegenheid om het CWO1 diploma te halen, er wordt getoetst of de Junioren zowel de theorie als de praktijk beheersen om (onder supervisie van een leidinglid) zelf alle taken in een lelievlet uit te kunnen voeren.

De Junioren gaan elk jaar een aantal keer op weekendkamp. Eén van deze kampen is het altijd spectaculaire Junioren WaterKamp JuWaKa, waar Junioren uit de hele regio samenkomen om spellen te spelen en wedstrijden te varen, maar vooral om lol te maken. In de zomervakantie gaan de Junioren een week op zomerkamp, ze gaan dan bijvoorbeeld een week kamperen in Vinkeveen, Loosdrecht of Haarlem, en natuurlijk gaan de boten ook mee.

Ik wil meer weten over de Junioren…

Wil je meer weten of wil je meteen een opkomst komen kijken, neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier.