Clubhuis Warmond

Let op: Dit clubhuis wordt niet verhuurd aan studenten(verenigingen).

Wanneer u de brug naar het eiland Koudenhoorn overloopt, ziet u zowel links als rechts verschillende grasvelden en bossages. Na ongeveer 300 meter bevindt zich aan de rechterkant het clubhuis van de Tjarda. Het clubhuis is in 2012 compleet gerenoveerd en voldoet aan alle eisen van de brandweer. Het clubhuis deelt het dak met het clubhuis van zeilvereniging “De Balgerij”, maar binnen zijn de clubhuizen volledig gescheiden.Links voor het clubhuis ziet u het speelveld waar u eventueel tenten op kunt zetten.

Buiten1Buiten2

Wanneer we het clubhuis binnen lopen komen we in de kleine hal die in open verbinding staat met het grote lokaal. Het lokaal is ongeveer 6 bij 10 meter, heeft twee grote openslaande deuren en veel ramen dit heeft als effect dat het overdag altijd voldoende daglicht heeft.

Beneden2Beneden1

Naast de trap zit een deur die naar de keuken leidt. De keuken is voledig elektrisch met een 4 pits elektrische kookplaat, combi oven, magnetron en een vaatwasser. Tevens  is de keuken ingedeeld als leiding lokaal met 2 banken het is dan ook mogelijk om hier met 4 tot 5  mensen te slapen. Wanneer we weer naar de hal lopen komen we bij de natte groep. Deze heeft 2 gescheiden wc’s, een warme douche, urinoir en een spoelbak.

KeukenBenedenLuikenOpen

In de directe omgeving

Wanneer we verder kijken op het eiland zijn er een aantal zwem en speel mogelijkheden. Hierbij is te denken aan een groot zwem en speel strandje (beboeid), speelveld met klimtoestellen en een bos. Het eiland ligt in de Kagerplassen en hier zijn vele zeil, wrik, roei, en motorboot mogelijkheden. Tevens ligt het clubhuis op ongeveer een uur varen, 5km, van het centrum van Leiden hiervoor geld een maximale doorvaart hoogte van 11 dm.

Fourage mogelijkheden

Direct naast de parkeerplaats van het eiland zit een kleine Albert Heijn. Op ongeveer 5 minuten met de auto zit het winkelcentrum De Langevoort. Hier is een grotere Albert Heijn en een Jumbo, 300 meter verder zit een Lidl. De Lidl zit naast het Oegstgeester kanaal en is over water goed te bereiken.