Acties

Het draaien van opkomsten, het onderhouden van de vloot en het clubhuis, en het branden van de kachel kost een hoop geld. Om de contributie toch laag te kunnen houden zijn we bij Tjarda altijd opzoek naar manieren om extra geld voor de club op te halen. Enkele voorbeelden van de acties die we gedaan hebben of nog steeds doen zijn:

De stroopwafelverkoop langs de deuren en tijdens de bloemencorso, waarmee we inmiddels in Sassem wereldberoemd zijn. In het verleden hebben we ook wijn bloembollen en kerststollen verkocht, dakgoten schoongemaakt in de Kagerbuurt, winkeliers geholpen tijdens onze grote “bouwen voor elkaar” actie en glühwein uitgedeeld namens de TOV. En we zijn jaarlijks te vinden op de kermis in Sassenheim met onze broekhang-stand.

Acties1 Acties2

Ook mogen veel van onze 18+ leden verkeer regelen voor verschillende evenementen in de gemeente Teijlingen.

Naast deze activiteiten heeft Tjarda ook voor een aantal bedrijven leuke personeelsuitjes en teambuildingsdagen georganiseerd, waarbij je kunt denken aan vlotten bouwen, zeilen, stormbaan lopen, een gezellige BBQ of een combinatie van dit alles.

Kortom, we zijn bij Tjarda multi-inzetbaar. Als je onze hulp kunt gebruiken voor een actie of evenement neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.