Iedereen die de afgelopen jaren op het clubhuis in Warmond is geweest, heeft kunnen zien dat de keuken er langzaam op achteruit ging. Koken werd daarom steeds moeilijker en vroeg steeds meer van de vindingrijkheid van de leidingleden. Een grootschalige verbouwing zat er echter niet in, tot dit jaar.

Een groep enthousiaste leidingleden heeft bloed zweet en tranen gestoken in het vernieuwen van de keuken. De hele keuken is eruit gesloopt om plaats te maken voor een nieuwe rvs keuken met inductiekookplaten, een nieuwe betegelde wand, een grote wasbak en afzuiging.

Om deze verbouwing te vieren, organiseerde Gerard een diner voor leiding en Wildevaert-leden. Hierbij kon direct de keuken getest worden. Uiteindelijk bleek de belangstelling groot en was er een groot aantal leden gekomen om de nieuwe keuken te bewonderen en mee te eten. En het belangrijkste van allemaal; de nieuwe keuken van Warmond werkt! Met veel dank aan alle tijd en moeite die de groep leidingleden erin gestopt heeft.