4 en 5 november hebben de bevers hun eerste kamp na het overvliegen gehad. Natuurlijk voor velen nog wel een beetje spannend, maar vooral super leuk! Eerst hebben ze nog even lekker gezeild, omdat het zulk goed zeilweer was en daarna op naar Warmond om daar in het clubhuis hun bedjes klaar te maken.

De bevers gaan tijdens hun opkomsten vaak op bezoek naar het land Hotsjietonia, om de bewoners met van alles en nog wat te helpen. Ook dit kamp gingen ze weer op avontuur. Dit keer hadden ze een brief ontvangen van Rozemarijn. Zij had hulp nodig met het verzamelen van ingredi├źnten voor het maken van cupcakes. Melk en suiker had de leiding gelukkig al, maar je hebt natuurlijk wel wat meer nodig om lekkere cupcakes te maken.

Weer of geen weer, niets kon onze dappere bevers tegenhouden. De regen maakten de bevers niets uit tijdens de speurtocht naar de eieren. De tocht leidde uiteindelijk naar de kinderboerderij op Koudenhoorn, waar ze zelf tussen de kippen en de haan de eieren uit het hok mochten rapen.

Na het avondeten vonden de bevers een brief van Bas Bos, die ook in Hotjietonia woont. Hij had allemaal gekke dingen gezien in het bos en vroeg hen om hulp om uit te zoeken wat er aan de hand was. En wat kregen we nou, er waren allemaal glowsticks verspreidt over het eiland! Dit spoor leidde de bevers naar een pak meel. Nu hadden ze alle ingredi├źnten voor de de cupcakes!

Na het opruimen van hun bedjes en het eten van een lekker ontbijtje (inclusief een paar heerlijke eitjes natuurlijk) konden ze beginnen aan het maken van de cupcakes. Eerst met zijn alle het beslag klaarmaken en vervolgens iedereen gezellig cupcakes versieren. Wat waren ze goed gelukt allemaal!