Het clubhuis van de Tjarda heeft een flinke beurt gekregen. De Wildevaert heeft de verfkwast opgepakt en de hele gang wit en ijs-blauw geverfd. Terwijl de foute nummers van Marco Borsato en K3 door het pand klinken, wordt er hard doorgewerkt. Aan het einde van de dag is het resultaat verbluffend. Geen oubollige bruine tint meer… Maar frisse kleuren en een nette uitstraling.

“Je zou het niet denken, maar dat verven is nog best een klus”, vertelt Zenne Rotteveel. “Als je denkt klaar te zijn, realiseer je je dat de onderkant van de muur ook nog gedaan moet worden. Toch was het erg gezellig met zijn allen. Iedereen was druk bezig, maar met leuke muziek op de achtergrond is dat goed vol te houden.”

De Wildevaert is niet de enige groep die is komen helpen. Met een grote club van leiding, leden en ouders zijn verscheidene projecten in en om het clubhuis opgepakt. De gang en het beverlokaal zijn geverfd, de beplanting om het clubhuis is opgeknapt, maar ook het fietsenhok heeft een nieuwe uitstraling gekregen. En dat is nog maar een fractie van de klusjes… Al met al een geslaagde dag!